reality show

haha vad är grejen med att sverige och svenska märken är så hypade i asien?^^



love like oxygen

tjohej! idag skrevs absolut sista provet innan lovet, nu är det bara att luta sig tillbaka och invänta friheten:D fast iof, jag har en del at göra utöver skolan. måste först och främst fixa utklädnad till hermine och nadines halloweenfest på fredag, måste också sriva ut biljetten till london och fixa packlista, städa och tvätta hemma, kolla klart på meteor garden och rose of versailles, köpa present till corny, göra en transaktion från mitt konto till mamma och pappas, boka japanbiljett osv osv...fan det var en del:S
fast nu ska jag inte göra något av dessa, jag ska skriva klart det här och sen åka till mois. hennes orientering slutar nio, så jag får börja röra på mig snart:)

(jag är föresten så kär i SHINee för tilfället, laddade hem alla avsnitt av deras reality show där de dejtar noonas (tack leader för tipset!) och jag kan inte sluta dräggla över dem. de är så söta! och charmiga och roliga och oskuldsfulla och oerfarna och jag vill bara spöktransferera mig till seoul och träffa dem! fan för att man inte är en noona (både jong hyun och key är äldre än mig -.-) och bor i korea!)


anycall

ah jag har fått en ny crush på Lee Jun Ki efter "My Girl"-marathonet som jag och leader hade i fredags.
vill ha! vill ha! vill ha!


den globala ekonomin

nu har jag skrivit en 9 sidor lång sammanfattning på allt som vi ska ha prov på i samhällskunskapen. eloge till mig, tack så mycket!^^ hade en del problem med skrivaren nyss, då jag skulle printa ut helvetet. hatar när tekniken sviker en! fast det gick bra tillsut, några kirurgiska ingrepp behövdes inte, nu hoppas jag på M V G! (fast det kan jag ju drömma om -.-)

kvällens spellista

- Musique Automatique
- Cliffhanger
- Crescendolls
- Two Way Monologue
- Keops Pyramid
- (That Girl Is) Poison
- Love Is The One Thing You Can't Pretend



qing fei di yin

klockan är över tolv, det innebär att om (vänta måste kolla dashboard...) 12 dagar så åker jag, jesper och aron till london! ja hurra! och om 13 dagar så åker också moa och malwina! gud vad bra! (sämst rim, får be om ursäkt)
jag har pratat massor med julian idag, saknar honom så mycket<3 jag kunde inte bo hemma hos honom eftersom att han jobbar, så resan blev 600kr dyrare på grund av vandrarhem. fast det gör inte så mycket, det ger mig mer tid att hänga med mina klubbkidsbebisar<3
jag har lite dåligt samvete dock över att jag lägger pengar på det här när jag måste spara inför japan-resen på sportlovet. jag och leader har bestämt oss för att ta en avstickare till seoul också, så jag kommer behöva minst 7000 till flybiljett och sedan 3000-4000 i fickpengar. funtar på att ta till den gamla klassiska "pappa-betalar"-metoden (fast i mitt fall är det fan mamma som skulle betala), fast jag har ju lovat att betala åtminstone flygbiljetten själv, så det är bara att jobba på nu i höst.det kommer säkerligen vara värt det!

what about the living?

nu har jag sett 19 avsnitt av meteor garden, 30 avsnitt av rose of versailles och fortfarande har jag inte börjat plugga till samhällskunskapen. effektiviteten går på högvarv!

a wish upon you

The faded dreams of those days, and our plans for the future covered in dust,
'Cause you always watched me there
The days we'd whine about them not coming true, and the roads on which we'd only make detours
Getting over it now I'm here like this.

What could I have done for you? What could I not have done?
This I've always come to ask myself, though
No matter how many times I tap on the door of my heart, nor what I try to pry from inside my chest
What comes out is only happy memories..

Only, I always loved you.
Only that, just only that, though that's all I had.
And even now I love you as much as ever.

One time we wished to the beautiful starry night sky together, didn't we
I've forgotten what it was we wished that time, but
I only remember that I wanted that moment to last forever.
Now that I think of it, I should've wished for that, too, huh.

Though, there is no God.
I swore to that when you became a star.
I don't need a God at all. If you, if you could only be here, instead.

This town without you in it is as dull and quiet as ever,
Living here as if there was nothing at all.
Passing the years and months by in a quick pace, and in the softly changing seasons,
Whenever I look up at the night sky again I think about those days.

And I softly make a wish. A wish upon you, who has become a star.
"It's ok now, I can stand on my own". 'Cause I'm not alone, right.

So I'll live your half as well.
Just as you're living inside of me always.
So again, just like those times, always watch me at my side.

When I wish upon you, a wish upon you.

han är fin och du är fin och vi är fina men inte hon!



kanske finast? en av de bästa ialla fall.

caravelle


hit the heartbrakes

jag är så trött på allt som har med essäer, skiljsmässor, ignorans och tystnad att göra! jag dör på allt...

(du kommer föresten få en stor överraskning, för jag vill att du ska ha det trots allt som hänt. hoppas bara du inte blir arg eller irriterad eller tolkar det hela fel helt enkelt, fast varför skulle du göra det? endast jag är enfaldig nog att göra det. men schssssssss, det är en hemlighet!)

となりのトトロ

jag vill aldrig växa upp


påååååååååååååååååål hollender

fucking fördomar alltihopa, orkar inte inte inte, men inte mycket att försöka fixa så jag får väl låta det segla på och se vilken hamn vi landar i.

- acapella


-

radera mitt liv.

science

radera mitt liv.

i'm good, almost gone

jag känner mig velig, vet inte vad jag vill, hur jag ska känna, vem jag vill ha. känner mig oönskad, lite bortstött och bortglömd, förra säsongens modeplagg nr.1 som nu ligger längst inne i garderoben. vart tog solljuset vägen? det omfamnar mig men jag märker det inte, jag går alldeles för mycket i mina egna tankar nuförtiden. osocial, där har vi ordet! inte vet jag vad julian vill heller, han är sämst på att höra av sig, och jag vet inte vart jag har daniel fast jag vet vart jag skulle vilja ha honom och helt plötsligt kommer minnena om theo tillbaka och jag blir nostalgisk, tveksam och tappar bort mig själv.
förvirringen är total.

eskils

jag vill inte ha honom men jag vill heller inte att han ignorerar mig!
varför nekade han?


(that girl is) poison

älskar verkligen storstädningar! vi har rensat på vinden och jag har aldrig fyndat så mycket kläder tidigare!:D fem par gubbyxor, två anoraker och en jacka hittade jag. storvinst^^ är dock lite deppig över att jag nu innehar 20 par jackor, vet inte riktigt vart det kommer sluta:S menmen, det är en fetish precis som skor, jag kan låta mig hållas:)

smiskodrom

hans scheike är fan dum i huvudet, kolla länken här under om ni vill se något mysigt:S
http://www.livslust.t.se/eckecorner/NewFiles/svideos.html

- cm



bästa reklamen, oguri shun är snygg som tjej^^

walk

galen fredag blev det för min del. kom försent på morgonen till matten på grund av signalfel på gröna linjen (varför ALLTID gröna linjen:O), hade sedan monsterhål och tvåtimmarsprov i judendomen. Åkte efter skolan hem till Jasse, min ängel från aba, och umgicks med henne. vi tittade på scrubs, drack te och drömde oss tillbaka til tiden då vi fortfarande, var små, fula och oerfarna på alla plan. nostalgi^^
på kvälen var det dags för ung utan pung och deras spelning för at dra in pengar till deras verksamhet. jag och linnea åkte dit vid nio och kom fram i tid för at bevitna det sorgligaste ungdomsgänget jag någonsin sett. rågsved måste känna sig ganska tryggt med dessa småpojkar på gatorna. fan, vi stod bara och suckade åt hur patetiska de var när de kom fram och började mucka med några killar för att de inte fick cigg. en guldstjärna ska ändå bruden som de hängde med ha, för trots deras tvivelaktiga utseende så blev de ganska våldsamma och om det inte vore för henne så hade de nog blivit lite blodigt.
I alla fall, jag stannade ett tag i rågsved men när det började dyka upp massor med tema-tvåor tröttnade jag, så jag och molly drog till knast istället där vi träffade erik, världens härligaste bög!:D där dansade vi galet och hade allmänt skitkul. charlott lyckades ta sig in trots att hon egentligen bara är 16 och även mow, tobbe, bimme, moa, josefin, adrian och zara(!!!) dök upp:D vid ett stängdes kalaset och vi drog på efterfest hos Erik. mys^^
jag kom hem klockan tre och fick för mig att gå ut och springa. så jag sprang fyra varv på stora mossens IP mitt i natten. har aldrig sovit så bra!
nu ska jag duscha och fixa till mig, jag och lynx ska til phnom ikväll och chilla. hon mailade paddy igår och han svarade, är mest glad för hennes skull! nu har vi varsin britt^^ justja, julian har för lite pengar för att ta sig till sverige så jag hänger på moa och crew och drar til london på höstlovet. kommer bli fett:)

lördagsmorgon


HYD

äntligen har de kommit igång med castingen till koreanska "hana yori dango". tjoho, var minsan på tiden om ni frågar mig. visserligen har de bara preliminärt bestämt vem som ska spela hanazawa Rui men vafan, alltid en början:)
pojken ifråga som fått äran att gestalta "svår-och-autistisk-emo-pojke" har gått till modellen och SS501-gruppmedlemmen Kim Hyun Joong, vilket är (enligt mig^^) ett väldigt bra val. Han är fett snygg och förhoppningsvis kommer han vara en bra skådespelare också, trots sin ringa ålder (f.1986)




måste btw tillägga att han är skrämmande lik akanishi jin!:O koreas svar på en sjättedel av KAT-TUN^^


bc

hon nämde det inte ens.och jag som ansträngt mig.gjorde det av ren kärlek och spontanitet.besviken...

RSS 2.0