sapsorrow

hårdhudade ord formade som defensiva vapen sjuter som projektiler viner genom luften attackerar muren av glas som byggts upp av den kyliga tystnad vi inte lyckats bryta. det outtalade löfte som avgavs genom viskningar från vårt innersta de nätter vi kröp så nära varandra som vi kunde under täcket för att dela på allt känna samma hud andas samma andetag blev borttappat bortglömt försvann bland dammet i hörnen för att virvla iväg i evigheten. jag ville med vågade inte prata med dig vågade men ville inte prata med dig. meningar formades för att aldrig lämna mina läppar förvirringen överföll mig som hungriga hyenor som strövat allt för länge på stäppen utan mat och vatten och tomrummet du lämnade efter dig den dag du reste dig upp och gick ut genom dörren för att aldrig komma tillbaka igen uppfyllde mig och lämnade mig i smärta jag inte kunde känna. skuggorna frös till is över min kropp gröpte ur mina leder fick min bröstkorg att stelna och häva sig ännu mindre än andetaget innan, krokodiltårarna lösgjorde sig och fick mina ögon att uppleva samma känsla som mannen sekunderna innan han drunknar upplever och saltet som lämnades över mina kinder stelnade till hårda kristaller som en varning mot alla som försökte närma sig. tysta skrik vid midnatt som upphörde och försvann vid solens första gyllene strålar.

varför blev det såhär varför känns din närvaro som dolkstötar i magen och din tystnad som brinnande napalm under min hud.
jag kan inte säga det. inte ens om jag blundar.
och jag vill inte höra ditt svar. för jag vet att det är försent.

jag saknar dig

747

allt är en lögn. vi lever i en lögn. du är alltid så nära att jag kan läsa dina ögon. de utstrålar lycka, men jag vet att det är en lögn. precis som du vet att det är en lögn.
 trots alla dina mjuka ord, som smeker som siden mot bar hud. trots alla dina kärleksförklaringar. de är meningar utan ord, ord utan mening.
 du försöker hålla mig så tätt intill, sluter dina armar runt mig och trycker mig hårt mot ditt bröst. jag kämpar emot, slår, sparkar, skriker, river. på insidan. alltid på insidan. jag vill inte mer, orkar inte mer. men jag skulle hellre dö än visa mig svag inför dig. så jag spelar med denna ändlösa scen baserad på undanträngt hat som ruvar djupt innombords. precis som du spelar med.
 mitt hjärta stannar till varje gång orden lämnar mina läppar, lungorna slutar häva sig för en sekund. allt står still.
jag älskar dig, viskar jag in i ditt slående hjärta.
 jag älskar dig
denna fras som för mig blivit vanligare än solens uppgång på morgonen. denna mening som en gång hade en innebörd, men som tappats för att aldrig bli återfunnen.
 någonstans ovanifrån susar ditt svar genom mitt hår, jag känner dina kalla läppar mot min panna röra sig
 jag vet
och vi dör båda två lite mer på insidan. lögnen äter upp oss innifrån.
 Du skjuter mig ifrån dig och ler, detta falska leende av icke existerande kärlek. och jag ler.


oz

jag kommer inte gråta. hur skulle jag kunna? inga tårar har skymt min syn och runnit längs mina kinder, som på en människa på väg att drunka i havet, på många år. men jag skulle känna smärta. min hals skulle slitas i stycken. trots det skulle jag för dig verka oberörd, och du skulle missförstå. tro att det vi hade inte betydde något för mig. att du var vem som helst för mig. du skulle inte kunna ha mer fel. du har gett mig så mycket. du betyder så mycket. om du lämnar mig, lämna mig inte vid ett fönster. jag kanske hoppar...


broken into thousand shouts

still once, I want to rest my head
against your chest
hear you breath
feel your heart
beat
beat
beat
if the time nevertheless could stay
and preserve us this way
together

regnskuggor över din skuldra

gardinerna som fladdrar för den svala brisen. fönstret är öppet. hoppet om att våren någon gång ska slå sig fri från vintern och sprida sina varma vindar och omgärda våra frusna kroppar har låtit det stå öppet. som för att locka fram den, få den att kämpa mer. hårdare.
 kylan har funnits allt för länge. utomhus, innomhus. utanför mig, innanför mig. att försöka värma sig själv är dömt att misslyckas. eld, el, filtar, kuddar, täcken, tröjor, dunjackor hjälper inte. allt jag vill ha är din kropp, så mjuk och varm, tätt tätt tätt intill. som en sköld mot allt ont som kan tänkas virvla in genom det öppna fönstret. alla pratar utan att mena det, alla lovar utan att hålla det, alla ytliga hårda skal skulle inte kunna nå oss. den totala tystnaden. endast andetag. bröstkorgar som höjs och sänks. den totala lyckan

flipside of a memory

nej jag vill inte längre, orkar inte längre, sluta ta på mig titta på mig med de där hundögonen och förvänta dig saker av mig. jag kommer inte uppfylla dem. jag har insett hur jag verkligen känner, låt mig bara vara.

iocredochelaragazzaeunputa

...och det är alltid en karro som i slutändan förstör allt...

Iceage

ljus som snö, en nyans blekare än vit. blå som natthimlen, en nyans ljusare än mörkret. kylan som långsamt växer och klättrar längs med kroppen. färgar dina läppar blå, läpparna jag försöker kyssa. blå som is. kalla som is. färgar dina händer vita. händerna jag krampaktigt håller fast i. vita som snö. kalla som snö. vi fryser båda innombords. dina känslor, mitt hjärta. trots att vi inte kan röra oss på den lysande marken som avtecknar stjärnorna, glider vi ifrån varandra. längre, längre, längre bort. Det är förbi, det jag trodde var lycka frös till is för att sedan smälta bort och förvinna vid vårens första tecken. Allt jag minns är din röst, hård som kristall. och kylan. Du stod så tätt intill, aldrig har jag frusit så mycket.


learning to fly

jag älskar linnea och therese ikväll<3 och jag har druckit gin så jag är glad för en gångs skull, men inga tårar tyvärr
:/

communication breakdown


varför behöll jag halsduken?
-för att den luktar som han...

men jag har ingen anledning att vilja ha en halsduk som luktar som han.
eller?
jag vet ju inte ens vad han heter...

 

rosso

jag har fångat en ängel men jag kan inte behålla honom.
snön föll och jag smekte ditt hår samtidigt som jag sjöng att det finns tid till försoning innan natten slagit ut och att jag tror, jag tror att livet får ett lyckligt slut.
men det är en lögn, för det finns inget sätt, ingen möjlig väg över huvud taget att det skulle kunna bli vi
och utan dig får inte livet något lyckligt slut...


about a boy

                                                                              jävla britt<3

                              image28

casablanca

jag mådde inte så bra egentligen igår, det var nog därför jag gjorde det. mådde ialla fall mycket bättre sen när jag satt i den stora röda soffan med new york skyline bakom mig och de fina människorna vid min sida.

jag är en nattsvart himmel, mina vänner är stjärnorna som lyser upp<3

RSS 2.0