'cause it ain't no party like an alcoholic party!

temafesten var så jävla värd!:D lätt roligaste festen hittills!^^ verkligen alla roliga var där, snygg-olle kirshmaier var dj, lägerelden värmde, eriks vattenpipa ägde och jag mådde så jävla bra! runt 300 pers dök upp, tur att vädret höll sig bra så man kunde vara utomhus :)

          image11

vid ett-halv två drog jag och cornelia hem till mig, också robin kom hem till mig fast en kvart senare. jag var så jävla trött, och däckade i min säng. vid fyra vaknar jag av att zara becker och robin sover brevid mig, och att richieboi, isak happiboi, sara lustgas, linnea, victor, cornelia och bella sover på två madrasser på golvet! tydligen hade råååååååbin släppt in alla medans jag sov, vilket var lika bra. ingen av dom pallade åka hem, och jag bor ju bara tio minuter från ängbyplan. fast det hade ju kännts lite bättre ifall att han sagt till innan ;) iaf, jag lät dem sova fram till halv sju, då tvingade jag upp alla och schasade iväg dem, så att inte mina föräldrar skulle märka att fler än två sovit över. linnea stannade till tio, och vi drack te och tittade på tecknad film :)

           image12

sen åkte jag och städade i tre timmar i  temastugan, men ägaren blev inte nöjd, utan skällde ut mig, sara, lisa och martina genom amalia för att vi inte gjort det tillräckligt bra. vi var ju för fan bara fyra stycken, hur i helvete kan de förvänta sig att det ska bli bra?! jag blev arg varg på alla i klassen som inte dök upp och hjälpte till! man kan inte ha en klassfest om inte alla hjälps åt!

efter städningen chillade jag hos sara, sen åkte jag hem, missade far outs spelning och tittade på det sista six feet under-avsnittet med marie. ovärd dag idag, men den kunde varit värre. nu ska jag titta på virgin suicides, sofia coppola ftw!

gonatt!

Charmer

åkte med therese och red på skå eneby idag. första gången jag red ponny på länge, det var skitkul!^^ sen hjälpte jag till att leda knattarna, och så satt vi jättelänge och klappade kattungarna. de var bara några veckor gamla. jag kunde ha en i handen :) hoppas på att få börja rida där i höst, grimsta i all ära, men man tröttnar snabbt på dressyr!

ikväll blir det temafest. jag är så jävla pepp!


                                            image10

Jag rear ut min själ

                  Jag rear ut min själ.Jag har talat ut.jag har pratat sönder.om jag tänker har jag inte sagt ett ord

ibland, vissa morgonar, kan man vakna med en speciell känsla. det är ingen sådan här trevlig känsla som man fick som liten på födelsedagar och julaftnar, när man låg i sin säng tidigt på morgonen och bara vöntade på att få gå upp och öppna sina julklappar och födelsedagspresenter. nej, vissa morgonar vaknar man upp med en anna sorts speciell känsla. en känsla av att inte räcka till. en känsla av att ingen igentligen tycker om en. en känsla av oförstånd från omvärlden. en känsla av bortglömdhet. den känslan vaknade jag med imorse.

trots det gick dagen utan att känslan gjorde sig hörd, eller rättare sagt sedd, jag lyckades på något sätt nedarbeta den. men nu ikväll, när jag loggade in på min bilddagbok smög den sig fram. först tyst och försiktigt, sedan växte den sig starkare och starkare. allt kändes hell plötsligt så meningslöst, så värdelöst. jag kände mig värdelös.
som om jag var täckt av plast, ogenomtränglig hård plast och ingen hade orken att ta sig igenom. som om hela min kropp bröts ner i tusen miljoner små bitar, som ingen hade lusten att samla ihop.

                   Jag rear ut min skäl.Jag har gett mig iväg mot min längtan. men alla vägar leder längre in

jag hoppas för allt i världen att den här lilla, men ack så förrädiska känsla kommer vara försvunnen imorgon när jag vaknar (har ioch försig bara några timmar kvar nu att sova) vill inte förstöra min förmiddag i stallet med therese eller min kväll på temafesten. alla människor jag älskar kommer var där. vill inte förstöra deras kväll genom att vara osäker och tyst. platsen måste bort! bitarna måste samlas ihop! för att få en lyckad kväll.

             Jag rear ut min själ. Om du tror att du vet var du har mig. är jag närmre än du vågar be mig om

                                                                           Jag rear ut min själ
                                                                                allt skall bort


                          image7


                          image8



RSS 2.0